Konsulencë Matrice

Maj 2017 - Vizitoni selinë e misionit tregtar Alibaba me ftesë të ambasadës holandeze në Pekin

Kërpudha

Konsulencë Matrice

SI FILLOI

Më shumë se 50 vjet përvojë në tregjet ndërkombëtare përbën bazën për Matrix Consultancy.

Me detyrat e fundit, sfida është gjithmonë zhvillimi i një përshpejtimi me rezultatin 1 + 1 = 3.
Në 20 vitet e fundit është zhvilluar një specializim në tregun ndërkombëtar të freskët. Grupet e produkteve si kërpudhat, barishtet, ekzotikët dhe frutat e buta janë disa shembuj që janë sjellë më pranë konsumatorit në bazë të projektit.

LajmKontakt

Vizioni

Një botë e jetueshme, për një afat të gjatë, kërkon më shumë ndërgjegjësim në lidhje me ushqimin e shëndetshëm dhe "mënyrën e jetesës".

Zonja

Matrix Consultancy ndihet e sfiduar për të zbatuar vizionin sipas mundësive dhe për të kontribuar me pasion në një botë që është më e shëndetshme dhe për rrjedhojë e jetueshme përmes vërtetimeve shkencore.

Konsulencë Matrice

Maj 2017 – Si “Ambasador” hapja e ekspozitës SIAL në Shangai.

Kërpudha
projektet

Unë flas gjuhën e konsumatorit dhe prodhuesit

Lajm

Të interesuar për punën tonë?

Ju gjithashtu mund të kërkoni një projekt nga ne.